top of page

   

 

        Vàrem iniciar el treball pofessional com estudi d'arquitectura l'any 1995. Portem més de vint anys a Girona. Equip d'arquitectura dirigit per Quim Negre Rossell, arquitecte format a l'escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ETSAB, especialitzat en construcció i graduat posteriorment en Rehabilitació d'Edificis i en Urbanisme.

 

L'objectiu principal de QN arquitecte des de la seva creació, és l'excel.lència del disseny arquitectònic partint de la diversitat creativa, del diàleg amb el client, del programa i del context, on les idees són el motor i la il.lusió del projecte.

 

Creiem  fermament en el treball en equip amb els nostres col.laboradors (arquitectes tècnics, enginyers, dissenyadors d'interiors...), i sobretot conjuntament amb el client.

 

L'obra de QN arquitecte cobreix totes les tipologies arquitectòniques en projectes de diferent magnitud i complexitat, tant en obra pública com en obra privada. La nostra trajectòria ens ha portat a la especialització en el disseny de tot tipus d'habitatges, tant d'obra nova com de rehabilitació

quimnegre arquitecte girona quim negre
bottom of page